Met je haar vast aan de iPhone 6


Via diverse media wordt enorm veel geklaagd over de iPhone 6 en iPhone 6 plus. In het begin ontstond er veel commotie over het al dan niet makkelijk buigen van de nieuwste iPhone. Tegenwoordig zou de iPhone 6 je ook kunnen ‘epileren’.

Epileren met de iPhone 6 (Plus)

Meerdere mensen klagen erover dat hun haar vast zou komen te zitten tussen het glas en het aluminium van de telefoon. Bij sommige is het zelfs pijnlijk. Tijdens het bellen zou bij sommige mensen haar vastraken tussen het glas en het aluminium bij iPhone 6 Plus. Dit is bij meerdere mensen voorgekomen.

Buigbare iPhone 6

Apple moest al eerder in de verdediging tegen klachten dat de iPhone 6 Plus makkelijk zou buigen. Het schandaal wordt bendgate genoemd. Veel mensen uploaden filmpjes van een gebogen iPhone op YouTube. Inmiddels is de bendgate een echte social media hit.

Ontkenning

Apple stelt dat de nieuwste iPhones met de grootste zorg zijn ontworpen en dat er zelfs verstevigingen zijn aangebracht. Verstevigingen van aluminium en titanium zijn verwerkt op de punten waarop de druk het grootst is. De toestellen zouden overtreffen aan de hoge kwaliteitseisen voor dagelijks gebruik volgens Apple. 

iPhone 6

iphone 6telefoon

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten