Batterijduur van de iPhone 6

iphone 6

Over de telefoons van Apple is tegenwoordig een hoop gedoe. Er is altijd een hoop discussie. Is de iPhone nog wel innovatief genoeg? Valt er nog wel wat te verbeteren voor Apple? Steve Jobs heeft altijd de mening dat de telefoon sneller, krachtiger en dunner moet worden. Dat is met de iPhone 6 in ieder geval weer gelukt. Hierdoor is de iPhone 6 weer goed in de smaak gevallen onder de Apple-fans. De iPhone 6 is de best verkochte telefoon uit de historie van Apple.

Hoe zit het echter met het grootste kritiekpunt voor Apple, de batterij?

Het is altijd nog een groot vraagteken hoe de batterij zal zijn bij de release van de nieuwe iPhone. Wat je merkt is dat de duur in ieder geval langer meegaat dan zijn voorganger, de iPhone 5S. Echter, de batterij kan nog steeds niet langer dan 24 uur mee. De grootste wens van de smartphone gebruikers is dat de batterijduur langer mee gaat dan 24 uur.

Verwachting opvolger iPhone 6

De verwachting is dat in de zomer van 2015 de iPhone 6S wordt gelanceerd. Hier zal wederom de focus op de verbeterde batterijduur liggen, en de snelheid van de telefoon. De gebruikers van de huidige iPhone 6 zullen dan al met smart wachten op de iPhone 7, die naar alle waarschijnlijkheid in 2016 wordt gereleased.

iPhone 6Software

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten