Hoe ziet de iPhone 6 eruit?

iphone 6

De iPhone 6 bestaat uit twee verschillende modellen. Het normale model met een 4,7 inch-scherm heet gewoon iPhone 6 en het grotere model met een 5,5 inch-scherm heet de iPhone 6 Plus. In vergelijking met hun voorgangers (iPhone 5S en iPhone 5C) valt het dunnere scherm op. Andere verschillen zijn de schermgrootte, de powerknop aan de rechterzijde en de betere schermkwaliteit (meer pixels).

Apple heeft lang vastgehouden aan een schermgrootte van 4 inch maar koos nu onder andere onder druk van de concurrentie voor een aanzienlijk groter scherm. Ondanks de grotere schermdiagonaal en de dunnere schermranden blijft de iPhone 6 een onmiskenbaar Apple-product. Qua design volgt de iPhone 6 de weg die met de iPhone 5 reeds werd ingeslagen. Denk hierbij aan de licht afgeronde hoeken en de 6,9 millimeter dunne behuizing. De iPhone 6 is beschikbaar in zilver, spacegrijs en goud.

Het display dat over de gebogen randen heen lijkt te lopen, geeft de iPhone 6 een extra chique uitstraling. Het scherm is gemaakt van een soort kras- en stootvrij glas, dat moet voorkomen dat het scherm breekt op het moment dat je het toestel laat vallen. In de iPhone 6 vinden we ook de nieuwe 64-bit A8-chip, die qua snelheid veel betere resultaten behaalt dan de A7-chip in de iPhone 5. De nieuwe processor zou 20% sneller zijn dan zijn voorganger. Daarnaast is de iPhone 6 ook uitgerust met een M8 motion-coprocessor, die je activiteiten meet en slim genoeg is om het onderscheid te maken tussen lopen en fietsen. De iPhone 6 is ook nog uitgerust met een sterk verbeterde 8 MP camera.

iPhone 6Refurbished

iphone 6telefoon

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten