Unieke features van de nieuwe iPhones

iphone 6

De iPhone van Apple zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de meest invloedrijke smartphone ooit. Ondertussen zijn we beland bij de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus en die hebben een hoop unieke features en kenmerken die je niet kan terugvinden bij een van de andere smartphones.

Het besturingssysteem

Er is geen enkele twijfel mogelijk, de meest unieke feature van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is het gebruikte besturingssysteem. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van iOS 8, een uiterst veelzijdig en ontzettend gebruiksvriendelijke interface. Ideaal voor zowel beginners als de techneuten onder ons. Bovendien is de App Store van iOS de allergrootste: je vindt er letterlijk miljoenen verschillende applicaties terug.

Touch ID

Aan de voorkant van je iPhone bevindt zich niet alleen de bekende homeknop, maar ook een fantastische vingerafdrukscanner. Die zit namelijk geïntegreerd in de knop, zodat er niets van het traditionele iPhone ontwerp verloren gaat. Met Touch ID kan je je smartphone ontgrendelen, maar je kan er ook bijvoorbeeld digitale betalingen mee verrichten op een snelle en volledig veilige manier via Apple Pay. Naast het iOS besturingssysteem en de vingerafdruklezer zijn er nog een hoop features te ontdekken van de nieuwe iPhones. Denk aan een prachtig ontwerp, intuïtieve meegeleverde applicaties, supersnelle performance en natuurlijk ook iMessage en videobellen via Facetime.

AccessoiresAppsiPhone 6Software

iphone 6iphone 6 plustelefoon

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten