iPhone 6 Plus vs. iPhone 6

iphone 6

Vraag iPhone 6 plus groter

De vraag naar iPhone 6 plus is groter dan verwacht. Om deze reden past Apple het productieschema aan. Dit gaat ten koste van de productie van de normale iPhone. Het grootste verschil tussen beide toestellen is de grootte van het scherm. Waarbij het scherm van iPhone 6 plus uiteraard groter is.

Consument merkt dit niet

Aanpassing van het productieproces zal voor de consument niet te merken zijn. Het duurt namelijk een tijdje voordat de aanpassingen die worden doorgevoerd ook daadwerkelijk zichtbaar zijn. Daarnaast is het moment verschillend van bestellen en afleveren van de iPhone. Wel wordt deze aanpassing gedaan om de iPhone 6 plus goed leverbaar te houden.

Op dit moment kan het voorkomen dat de levertijd van de iPhone 6 plus lang is, omdat de voorraad of al op is of nog flink aan het slinken is bij de winkeliers. En het kan ook nog een tijdje duren voordat die voorraad weer wordt aangevuld.

De iPhone 6 Plus is sinds 26 september verkrijgbaar in Nederland.

Apple past productie schema aan

Apple heeft gemerkt dat de vraag naar grotere iPhones immens is en past daarom het productieschema aan. Normaal gesproken ligt het zwaartepunt van de productie bij het meest gangbare model. In dit geval de iPhone 6. Echter vanwege een afwijkende vraag is het productieschema aangepast en worden er nu naar verhouding meer iPhone 6 plus modellen gemaakt.

iPhone 6

iphone 6iphone 6 plus

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten