De voordelen van een prepaid simkaart

iphone 6

Wanneer je een telefoon hebt of deze wilt aanschaffen kun je kiezen uit verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een toestel met abonnement aanschaffen. Dit lijkt op het eerste gezicht goedkoper dan wanneer je een toestel los aanschaft. Als je dit gaat doorrekenen kom je er al snel achter dat je vele malen duurder uit bent dan wanneer je een toestel in één keer betaalt. Daarom kun je het beste kiezen voor een los toestel met een prepaid simkaart, je bent dan namelijk veel goedkoper uit!

Waarom een prepaid simkaart?

We zeiden het net al eventjes, maar met een prepaid simkaart bespaar je veel geld. Doordat je zelf bepaalt hoe vaak en hoeveel beltegoed je gaat opwaarderen, houd je al je kosten voor het gebruik van mobiele diensten in je eigen hand. Met een prepaid simkaart zit je nergens aan vast en je kunt later alsnog besluiten over te stappen naar een abonnement. Je bent dus een stuk flexibeler, je hoeft ook geen contract van twee jaar aan te gaan. Dit is wel zo prettig wanneer bijvoorbeeld je mobiele telefoon onverhoopt stuk gaat. Met een abonnement betaal je dan nog een bepaalde periode geld voor een mobiele telefoon die je helemaal niet meer gebruikt. Bij een prepaid simkaart heb je hier nooit last van.

Diverse aanbieders

Op het gebied van prepaid simkaarten zijn er veel verschillende aanbieders. De ene aanbieder heeft een scherp internet tarief, de ander heeft weer een zeer scherp beltarief. Het is daarom verstandig om na te gaan waar je behoefte aan hebt voordat je de provider van je prepaid simkaart kiest. Bij veel providers is het mogelijk om bundels aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld voor mobiel internet. Je betaalt dan een bepaald bedrag voor bijvoorbeeld 1000 MB. Dit is vele malen goedkoper dan dat je 1000 MB zou gebruiken zonder bundel. Het is handig om van tevoren te bekijken welke bundels je provider allemaal heeft, op deze manier voorkom je dat je beltegoed snel op is. Een prepaid simkaart schaft je al voor enkele euro’s aan. Bij de aanschaf krijg je vaak direct al beltegoed. Hierdoor is een prepaid simkaart uiteindelijk vaak gratis.

Aan het gebruik van een prepaid simkaart zitten veel voordelen. Bekijk daarom de verschillende aanbieders en maak de meest voordelige keuze. Zo heb je veel plezier van je telefoon tegen een zeer scherpe prijs!

Telefoon met abonnement

belleninternetmobielprepaid simkaart

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten