Gadgets: haal meer uit je telefoon

iphone 6

Je iPhone kan zo goed als alles. Maar mocht dat toch nog niet genoeg zijn en wil je nog meer uit je telefoon halen? Een gadget biedt de oplossing.

Telefoonhoesje

Hoesjes van dinosaurussen tot palmbomen en zo goed als elke stripfiguur: hoesjes komen werkelijk in alle vormen voor. Bovendien beschermen ze je iPhone tegen breuken en barsten. Hoesjes zijn dus functioneel en mooi tegelijk!

Boxen

De muziek overal laten horen kan moeilijk zijn. Verschillende merken brachten goede boxen uit om dit probleem op te lossen. Ze variëren in kleur en grootte: van zakformaat tot een meter hoog. Net als bij de hoesjes, zijn de boxen ook functioneel en mooi tegelijk.  

Polsbandjes

Sommige gekleurde armbanden zijn meer dan enkel versiering. Ze tellen het aantal stappen of houden je hartslag bij en houden deze informatie bij in apps. Zo weet je steeds hoe (on)gezond je bezig bent. Het meest geavanceerde voorbeeld is uiteraard de Apple Watch. De Apple Watch is hét voorbeeld van een product (de armband) wat altijd mooi was, maar nu ook functioneel is geworden.

Opladers

We hebben het allemaal al eens gehad: de batterij is leeg net wanneer je je iPhone het meest nodig hebt. Door draagbare batterijen heb je dit probleem nooit meer. Ze passen in je handtas of broekzak en kunnen je iPhone nog uren langer actief houden. Sommige werken zelfs op zonne-energie. Wil je kunnen pronken bij je vrienden of het onderste uit de kan halen met je iPhone? Dan zijn deze gadgets zeker iets voor jou!

AccessoiresAppsiPhone 6

gadgetsiphonetelefoonhoesje

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten