Refurbished iPhone 6

iphone 6

Wil je een iPhone 6 aanschaffen? Denk nog maar eens goed na voordat je een nieuwe iPhone 6 aanschaft via de Apple Store of via telefoonwinkels! Je kunt namelijk ook een nieuwe iPhone 6 aanschaffen voor de prijs van een tweedehands toestel. Dit kun je doen door een refurbished iPhone 6 te kopen!

Een refurbished iPhone is een iPhone die als tweedehands wordt ingeleverd en weer als nieuw wordt gemaakt, doordat ze hem volledig reviseren. De behuizing wordt vervangen en krasvrij gemaakt. Ook krijgt de telefoon een nieuwe batterij, waardoor de levensduur van de batterij weer is toegenomen. De homeknop en de volumeknop kunnen gaan slijten en daarom worden ook deze knoppen vervangen. Tot slot wordt de telefoon helemaal van binnen schoongemaakt.

Garantie & accessoires

Op een tweedehands toestel heb je vaak geen garantie meer. Maar doordat de refurbished iPhone weer nieuw is, is de garantie ook vernieuwd. Op een refurbished iPhone zit weer 12 maanden garantie. Bij accessoires geldt vaak hetzelfde. De accessoire ontbreekt of is stuk. Echter, bij een refurbished iPhone krijg je gewoon weer nieuwe accessoires erbij. Je krijgt een nieuwe USB-lader, een USB-kabel en een headset. Alles is echt helemaal nieuw aan je telefoon!

Specificaties

De refurbished iPhone 6 heeft gewoon precies dezelfde specificaties als een orginele nieuwe telefoon. Er wordt namelijk niets aan de software of specificaties veranderd. De innovatieve functionaliteit van de iPhone 6 is ook gebleven. Op de iPhone 6 zit standaard iOS 9 geïnstalleerd als software. Als de iPhone 6 ingeleverd wordt met een zilveren behuizing en 64GB werkgeheugen, dan zal dit na het reviseren exact hetzelfde blijven. De iPhone 6 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Bij het opslaggeheugen kun je kiezen tussen 16GB, 64GB en 128GB.

iPhone 6Refurbished

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten