iPhone 6 verkleurt

iphone 6

Er is weer een nieuwe roddel in iPhone 6 land verspreid. De iPhone 6 zou namelijk verkleuren. Om precies te zijn gaat het om de plastic randjes aan de achterkant van de iPhone 6. De antenne-onderbrekingen zouden verkleuren in je broekzak. We zijn verder in dit gerucht gedoken om jullie van meer informatie te kunnen voorzien.

iPhone 6 verkleurt in je broekzak

Voorheen zouden de nieuwste iPhones buigen in je broekzak. Het volgende gerucht is dat de plastic randjes van het toestel kunnen verkleuren. Spijkerbroeken zouden hun kleur kunnen afgeven aan de randjes die onderbreken waar de antenne zit. Je nieuwe iPhone ziet er ineens een stuk minder mooi uit. Het schoonmaken ervan lukt hierbij schijnbaar ook niet.

Waar of niet

Dit is typisch weer zo’n verhaal waarbij je denkt: “waar of niet?”. Geloof je wel in dit verhaal, of niet. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat dit het zoveelste verhaal is om Apple zwart te maken. Het zou gaan om meerdere personen waarbij dit is voorgevallen, maar slechts één iemand heeft ook foto’s gepubliceerd. Wij zien dit nogal als zeer vergezocht. Als je ziet hoeveel iPhone 6 modellen er al zijn verkocht en hoe weinig echt gegronde redenen er zijn, geloven wij er niet in. Wie zegt er dat het niet ligt aan de spijkerbroekfabrikant dat de spijkerbroek kleur afgeeft tegen de iPhone?

iPhone 6

iphone 6telefoon

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten