De iPhone 6S plus is razend populair

iphone 6

De iPhone 6S plus is een telefoon van Apple die recentelijk is ontwikkeld. Na het grote succes van de iPhone 6 is er nu ook de iPhone 6S uitgekomen. De iPhone 6S verschilt echt veel van de iPhone 6. Dus als je zit te twijfelen tussen de twee modellen kunnen we je aanraden om te gaan voor het nieuwe model. Deze biedt veel extra functies en mogelijkheden die je niet had op de iPhone 6. Dus reken maar dat je veel plezier gaat beleven van je nieuwe telefoon!

Wat maakt de iPhone 6S plus zo bijzonder?

Allereerst natuurlijk vanwege het 5,5 inch prachtige grote HD scherm waar je heerlijk op kunt gamen en video’s op kunt kijken. Daarnaast is het zo dat de specificaties erg goed zijn. Je krijgt een top camera met een nog betere kwaliteit dan bij de iPhone 6, je krijgt er beeldstabiliteit bij en tot slot kun je ook nog eens films in 4k afspelen en opnemen. Daarnaast kun je een app lang ingedrukt houden en vanaf het startmenu van de app voor een bepaalde functie kiezen. Deze force touch technologie zorgt ervoor dat je heel wat tijd kunt besparen. Daarnaast is de functie een functie die echt heel handig is en je zult al snel zien hoe vaak je hem wel niet zult gebruiken!

AccessoiresAppsiPhone 6SoftwareTelefoon met abonnement

iphoneiphone 6stelefoon

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten