Op deze manier maak je jouw website mobile friendly

site ontwerp op telefoon

Enkele van de nieuwste methoden voor webontwikkeling zijn het transformeren van websites van een toepassing met één pagina naar een programmeerbare, webgebaseerde toepassing met meerdere pagina’s of kortweg een MPA. Deze websites zijn geweldig voor webontwikkelaars die problemen hebben met het ontwerpen van websites die gemakkelijk te navigeren zijn en die in een mobiele omgeving kunnen worden gebruikt. Ze zijn ook geweldig voor elke gebruiker die de voorkeur geeft aan een voor desktop geoptimaliseerde interface. Hier zijn enkele tips voor het maken van MPA’s. Wees slim en start met een domein claimen. Je hebt dan een plek om alles in te regelen.

Nieuwe methode

De nieuwe methode voor het ontwikkelen van een website heeft een wereld aan mogelijkheden geopend, die op hun beurt een hausse in de markt hebben gecreëerd. Met meer dan vijf miljard mensen die wereldwijd toegang hebben tot internet, is het slechts een kwestie van tijd voordat dit type toepassing de zakenwereld zal domineren. Wanneer een webontwikkelaar begint te leren hoe hij dit type applicatie kan maken, moet hij eerst leren hoe hij zijn computer moet gebruiken, aangezien de tools en applicaties die hij heeft meer verwerkingskracht nodig hebben dan de meeste andere soorten applicaties. Ook moet hij leren hoe hij een aantal verschillende programma’s kan gebruiken die essentieel zijn voor het maken van een MPA-applicatie.

Ontwerp

Ten eerste moet de webontwikkelaar een bepaald sjabloon of ontwerp kiezen dat goed past bij zijn specifieke bedrijf en zijn website. Zodra hij heeft besloten welk ontwerp het beste bij zijn bedrijf past, moet hij op zoek gaan naar de perfecte server die de applicatie zal hosten. Vervolgens moet hij nadenken over hoe zijn website zal worden gestructureerd en wat hij ermee kan doen als deze eenmaal is voltooid. Als de applicatie wordt ontworpen rond een specifieke HTML-code die draagbaar is, zal hij de verschillen tussen programmeertalen moeten leren.

Gastblogs

designmobielontwerpwebsite

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten